Ο Περιηγητής σας είναι πολύ παλιός με αποτέλεσμα να μην είναι πλήρως συμβατός.Μάθετε περισσότερα.

Προφίλ

Εταιρείας.

Η Bautech Systems Ltd ανήκει στον ίδιο όμιλο με την εταιρεία Studio Bagno Ltd (Δάπεδο, Spa, Μπάνιο, Κουζίνα, Πέτρα – Τουβλάκι)

Ο τομέας των εξειδικευμένων υλικών αποτελούσε τμήμα του Studio Bagno. Τα τελευταία χρόνια με προτροπή των Γερμανών προμηθευτών της Bautech η εταιρεία βαδίζει αυτόνομη. Οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι: ΕΠΙΣΤΗΜΗ δεν μπορείς να φτιάξεις ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ όμως .......ΜΠΟΡΕΙΣ!! Έχουν την δική τους φιλοσοφία, την δική τους πρακτική και την δική τους μεθοδολογία.

Η εταιρεία BauTech Systems Ltd
» Bau: κτίζω
» Tech: τεχνολογία
» Systems: σύστημα
Δημιουργήθηκε με την συμβολή, τις συστάσεις και την καθοδήγηση των γερμανικών εργοστασίων που την στηρίζουν. Η εταιρεία συστάθηκε για να προσφέρει ΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ σε ΣΥΝΘΕΤΑ προβλήματα (Simplex: Simple solutions for complex problems).

Tα Γερμανικά προϊόντα είναι γενικώς αποδεκτό οτι είναι ποιοτικά και προσφέρουν λύσεις. Οι Γερμανοί δεν πουλάνε προϊόν. Προσφέρουν Σύστημα.

Π.χ για υγρομόνωση ταράτσας δεν πουλάνε απλώς τα υλικά. Προσφέρουν ολοκληρωμένο Σύστημα εφαρμογής των υλικών με συγκεκριμένη διαδικασία. Αν ο εφαρμοστής αφαιρέσει έστω ένα απο τα στάδια της διαδικασίας ή έστω ένα απο τα υλικά τότε αποδυναμώνει το Σύστημα και αυτό δεν θα αποδώσει 100% ή καθόλου.

Κάτι επίσης πολύ σημαντικό. Ακόμη και τα πολύ σπουδαία και ποιοτικά υλικά χρειάζεται να τοποθετούνται σωστά για να έχουμε το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Πάντοτε στην διάθεση σας.

Εντάξει!
Ο ιστοχώρος μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Περισσότερες Πληροφορίες